Thread Closed 
The beginning of a new life
30 Oct 2011, 19:07 (This post was last modified: 30 Oct 2011, 19:07 by Astrid Eir Osmund.)
  • 'Eu seman in totalitate cu mama. Ea are parul roscat, ochii albastri si pielea foarte alba si acoperita de pistrui. Tata, in schimb, este blond cu ochii verzi si trasaturi aspre de nordic' spuse fata uitandu-se visatoare pe geam la peisajele care treceau brusc prin fata ochilor sai. Isi amintea de privirea calda a mamei sale si de zambetul perfect alb al tatalui sau. Familia sa parea a fi luata dintr-o reclama, dar ea trebuise sa distruga armonia aceea perfecta si sa devina o vrajitoare.
    'Stii, eu dau vina in totalitate pe mine pentru ca am devenit vrajitoare. Nu prea-mi place aceasta situatie si pana acum doua luni nu vroiam in ruptul capului s-o accept. Eram in stare sa fac orice numai sa nu vin la Hogwarts, dar parintii m-au obligat spunandu-mi ca asa este cel mai bine pentru mine. I-am privit zambindu-mi bland, dar parca puteam sa le citesc dezamgirea in ochii lor goi. Nu mi-au reprosat nimic niciodata, dar sunt sigura ca nici ei nu si-au dorit aceasta soarta pentru mine' zise Astrid continuand sa priveasca peisajele de dupa sticla lucioasa a ferestrei.

OOC: Sure ^_^

You're like one of those birds from the Summer Isles, aren't you?
A pretty little talking bird, repeating all the pretty little words they taught you to recite.

[Image: astrid-2_zpsc96cbd8c.png]
ronnie's clone
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: The beginning of a new life - by Astrid Eir Osmund - 30 Oct 2011, 19:07