Thread Closed 
You got to fight just to make it through.
30 Oct 2011, 20:12 (This post was last modified: 30 Oct 2011, 20:14 by Evelyn Steel.)
Eveline isi dadu ochii peste cap.De parca nu invatase deja cum gandea Desiree.Acum era in Turn,insa vroia sa iasa pe coridoare,dupa cum si spusese.Eveline se pregati sa ii dea o replica cand o alta silueta aparu de nicaieri.Eveline recunoscut,evident,acea persoana.Era Katya.Si ea intrase tare in Desiree.Se parea ca toata lumea era sarcastica in acea seara.Nu dura mult apoi aparu si Jennifer.Eveline isi facu gura punga,gandindu-se ca toate se vorbira sa se intalneasca acolo,desi nu prea era o varianta convenabila.Era prea mare coincidenta,nu?Si ca totul sa fie perfect,bum!Aparuse si Tora.

- Scumpa mea Dess,se stie ca urma sa parasesti Turnul si sa pleci la o plimbare,te cunosc prea bine zise Eveline dandu-i un usor cot in umar si chicotind.Intotdeauna admirase relatia dintre ea si Desiree.Se bucurase ca putea sa rada cu ea si sa glumeasca.
- Katya,hei!Nu te-am mai vazut de ceva timp! continua Eveline,imbratisand-o usor pe Cercetasa.Jenn,nu este bine sa iesi noapte pe coridoare,dar ce tot spun,eu unde sunt? intreba ea razand usor.Tora,hei!Ce mai faci? sfarsi ea,adresandu-i-se ultimei venite.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: You got to fight just to make it through. - by Evelyn Steel - 30 Oct 2011, 20:12

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Make the pain stop... Paige A. Webber 3 1,161 17 Aug 2011, 21:36
Last Post: Fleur Delacour
  Fight or you will be defeated Evelyn Steel 6 1,338 16 Jun 2011, 11:54
Last Post: Evelyn Steel