Lectia XII
|
30 Oct 2011, 21:22
|||
|
|||
'Inca un pic si am ajuns... ' isi spuse Scarlett in vreme ce alerga pe coridorul lung, care facea legatura dintre camera ei si restul dormitoarelor , sperand ca Rose sa nu fi inceput inca ora. Desi era convinsa ca toata lumea era deja acolo si ca avea sa ajunga ultima, inca isi inchipuia ca prin ceva minune poate poate nu va intarzia atat de mult.
Cand ajunse, suspina incet si statu un pic ca sa nu se vada efortul pe care-l facuse, iar apoi apasa pe clanta usii, patrunzand in incapere. - Buna dimineata ! Imi pare atat de rau ca ma intarziat, dar e prima lectie ... si nu m-am obisnuit inca cu trezirile atat de devreme. Imi pare rau, bodogani Scarlett, fara a-si da seama ca repetase "imi pare rau" sau ca daduse cea mai proasta scuza si anume faptul ca nu se trezise la timp. Surase incet cand realiza cele zise si simti cum roseata ii navalea in obraji. La auzul a trei cuvinte magice si anume "Pofteste in banca", Cercetasa se napusti sa ocupe un loc, inainte de a se mai da in spectacol. Era mai bine asa, mai in siguranta in ultima banca, acolo unde nu era nimeni, unde nu se uita nimeni, era doar ea si linistea din jurul sau. - Doamna profesoaraaaa .... incepu Scarlett, dupa care facu o mica pauza, timp in care isi construi intrebarea. Cum putem sa visam lucid ? Sa avem vise lucide ? Citisem undeva ca daca iti notezi intr-un caiet toate visele pe care le ai, atunci asta te-ar putea ajuta sa iti aduci aminte din ce in ce mai multe vise. De asemenea, in articolul acela se sustinea ca sunt unele intrebari cheie, care te-ar putea trezi in vis, intrebari prin care tu sa realizezi ca defept visezi si sa poti face orice cu visele tale. Scria si ceva asemanator ca ... trebuie sa identifici factorii ilogici din vis, sau sa te intrebi ce cauti intr-un anume loc sau de ce acea persoana are trasaturi ireale. Asta te-ar putea trezi. Imi puteti explica daca cele scrise acolo sunt adevarate ? Sau cu poti intr-adevar sa provoci "trezirea" intr-un vis ? Cum poti controla un vis ? Dupa ce isi termina discursul se uita in jur, nu era ingrozita, poate doar curioasa, curioasa si un pic timida. Se asteptase sa vada doar fete plictisite, dar erau mai mult somnoroase decat plictisite. Ofta incet si se aseza in banca. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|