Misterul de dincolo de portile negre
|
31 Oct 2011, 12:02
|||
|
|||
Se pare ca dintr-o simpla plimbare prin biblioteca si pe holurile castelului, ajunsese sa caute o Viperina prin acea imensitate de rafturi si de carti veechi, in Sectorul Interzis. Ar fi vrut sa poate sa rasfoiasca cartile, sa afle mai multe si de ce se chema Sectorul Interzis.
'Ei bine, cand o sa iesim, voi lua o carte s-o rasfoiesc putin cand n-am somn. Sau poate ca rasfoim dupa asta, cand o vom gasi pe acea Viperina care o va pati raaau de tot' Rase, vazand la ce se gandea, apoi auzi glasul Viperinei care, spre fericirea ei, nu disparuse: "Asta e buna. Se pare ca Cly nu a trecut deloc pe aici.. " "Hmm.. lasa-ma pe mine, sunt vampir si cred ca as putea s-o gasesc" Se duse in dreptul Viperinei si isi incorda simturile. Dupa cateva clipe, o anunta pe Eliza: "Hei, cred c-am gasit ceva. Dar nu prea mi se pare cunoscut. Oare sa fie si altcineva pe aici in afara de noi trei? Ma duc sa vad" O lua la goana imediat, avand grija sa nu se izbeasca de ceva. Se pare ca se apropia de cineva, dar sigur nu era Viperina. Incetini, uitandu-se in fata si incercand sa desluseasca chipul acelui.. nici nu stia ce era.. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Misterul dintre paginile aurii | Anna McNair | 15 | 2,465 |
02 Feb 2009, 03:42 Last Post: Ada McNair |