|
|
You got to fight just to make it through.
|
31 Oct 2011, 17:24
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Arunca o privire tuturor Cercetaselor ce se adunasera in Camera de Zi. Erau din nou impreuna, ca in seara cand au inceput sa joace Adevar si Provocare in fata focului ce ardea vesel in semineu. Daca nu aveau grija, probabil ca aveau sa trezeasca si restul Cercetasilor.. iar asta ar fi condus, dupa cum stia prea bine, la o alta petrecere dezlantuita in Turn. Un loc destul de diferit fata de unde dorea sa se duca ea.
- Nu , Tora, nici n-am inceput , zambi Desiree. Niciodata nu facem petreceri nocturne fara tine, fiindca, dupa cum vezi.. te-am asteptat. Salut si tie, Jenn.
Ar fi trebuit sa se asigure daca nu trecuse peste nimeni cand incepuse sa salute pe toata lumea; dar era mai curioasa sa afle de ce se aflau toti Cercetasii acolo. Poate era o simpla coincidenta, sau.. destinul. Ranji usor la acel gand.
- Eu voiam sa fac o plimbare pe afara, zise ea. Voi la ce v-ati gandit cand ati coborat din dormitoare?
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Messages In This Thread |
RE: You got to fight just to make it through. - by Desiree Rose Goth - 31 Oct 2011, 17:24
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|