Like a pale reflection
|
02 Nov 2011, 18:36
|||
|
|||
Cand intra in Camera Portretelor recunoscu imediat persoana care se mai afla acolo.Nu era cineva greu de recunoscut.Desiree.Zambi larg cand auzi spusele fetei.Da,corect.Trebuia si ea sa isi dea seama ca nu avea sa fie singura care va bantui culoarele la acea ora tarzie.Ar fi fost ceva de scris in calendar pentru ca mereu dadeai peste cineva chiar si atunci cand nu vroiai.In momentul de fata se bucurase ca daduse peste Dess.Nu vroia sa fie singura acolo si compania ei era tot ce ii trebuia.
- Si eu trebuia sa-mi imaginez ca voi gasi pe cineva aici.Mereu gasesti pe cineva pe culoare,fie noapte sau zi zise Eveline surazand usor.Apoi se hotari sa ii raspunda la intrebare.Privi rapid prin camera la miile de portrete ce dormeau apoi isi intoarse iarasi privirea inspre ea. - Pe langa faptul ca nu am somn,imi era dor de camera asta.E dragut sa te afli aici.Te poti relaxa zise ea ridicand din umeri.Dar tu? continua ea,ridicand bagheta putin mai sus pentru a o vedea pe bine pe prietena sa. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|