Thread Closed 
Fantasmele trecutului
03 Nov 2011, 17:01 (This post was last modified: 03 Nov 2011, 17:02 by Desiree Rose Goth.)
  • O mica cuta de incruntare ii aparu pe frunte cand auzi cuvintele Bellei. Se intreba cum de colega sa putea trece de la un subiect la altul atat de repede; mai ales , cum de putea trece de la teama la declaratii de iubire.
    - Stiam de dinainte asta si nu cred ca o sa uit prea curand, spuse ea, ironica. E cam greu de uitat ca singura persoana din lume in care ai incredere ţine la tine.

Simtea ca asta era adevarat; poate ca nu ii spusese Bellei tot adevarul, toate gandurile pe care ar fi trebuit sa le impartaseasca si ei. Probabil ca momentul asta va trebui sa vina, intr-un final.. insa incerca sa amane momentul acela cat mai putea.
    - Si data viitoare cand ai un cosmar, sa stii ca nu e nevoie sa ma cauti prin tot Castelul, o sfatui ea. O sa devina cam obositor dupa o bucata.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Fantasmele trecutului - by Bella Emily Rose - 18 Oct 2011, 16:03
RE: Fantasmele trecutului - by Desiree Rose Goth - 03 Nov 2011, 17:01