Gheata de foc
04 Nov 2011, 15:32 (This post was last modified: 04 Nov 2011, 15:32 by Rosalie Vivienne Alden.)
Rosalie isi ridicase sprancenele in semn de nelamurire. Chiar nu stia ce sa ii spuna, de fapt nu stia absolut nimic in acea secunda. Se pierduse intr-o lume stiuta doar de ea, una in care doar visa si nimic mai mult. De ce ? Nici ea nu stia. Ultrapovesti ? Mda, evident acesta fusese cuvantul care ii pusese capac, dupa cum spuneau foarte des Incuiatii. Chiar era confuza nestiind ce ar putea sa ii spuna. De cateva luni ele nu s-au mai zarit, insa nimic spectaculos de povestit. Trasese adanc aer in piept, dupa care oftase si cu sufletul. De ce mereu trebuia sa existe astfel de momente in care -practic- n-ai ce sa vorbesti. Facuse totusi un efort. "Mda, spre dezamagirea ta .. dar si a mea .. pur si simplu nu am nimic interesant de spus. Cat nu ne-am vazut am trecut prin toate ca rata prin apa .. stii tu .. nepasatoare, oarecum. Nu mai sunt ca inainte. Dar tu?" Facuse o pauza, in care surase profund adaugand: "Mda, e bine sa o cunosc pe noua Scarllet. Pare bine. Rosalie." Rase usor. Atmosfera se mai destinse putin.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Gheata de foc - by Rosalie Vivienne Alden - 19 Oct 2011, 18:19
RE: Gheata de foc - by Scarlett Soul - 29 Oct 2011, 14:05
RE: Gheata de foc - by Rosalie Vivienne Alden - 29 Oct 2011, 14:39
RE: Gheata de foc - by Scarlett Soul - 30 Oct 2011, 11:31
RE: Gheata de foc - by Rosalie Vivienne Alden - 30 Oct 2011, 11:38
RE: Gheata de foc - by Scarlett Soul - 03 Nov 2011, 01:29
RE: Gheata de foc - by Rosalie Vivienne Alden - 04 Nov 2011, 15:32
RE: Gheata de foc - by Scarlett Soul - 05 Feb 2012, 23:56