Misterul de dincolo de portile negre
|
04 Nov 2011, 19:56
|||
|
|||
Facuse cativa pasi in fata , cu urechile ciulite , privind in jur buimaca . "Sigur eu am mai trecut pe aici ? Nu imi reamintesc deloc . " Se invartise in loc de cateva ori , rotindu-si ochii in jurul ei , insistent . Oftase nervoasa , si pasise , oriunde o ducea capul , apasat si enervant ,auzindu-se cu un ecou in podea . Nestiind pe unde sa o mai apuce , se prabusise la podea , rezemandu-se cu spatele de o bucata de lemn a rafturilor si mirosul de mucegai simtindu-se mai intens pe la nasul ei . Se strambase , nervii incepand sa ii pulseze in vene . Pufnise si dintr-o saritura ajunsese in partea cealalta a culoarului . Ducandu-si rapid mana la nas , privise in stanga si in dreapta , organizandu-se , si cu un strigat , pentru ca fetele sa se orienteze dupa ea , continuase sa mearga . "Sper sa va gasesc fetelor .. "
The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Misterul dintre paginile aurii | Anna McNair | 15 | 2,467 |
02 Feb 2009, 03:42 Last Post: Ada McNair |