The beginning of a new life
|
04 Nov 2011, 22:25
|||
|
|||
" De fapt, mie imi place foarte mult tot ce mi se intampla. E mult mai dragut, si stii tu. Sau in fine, poate ca nu stii. Dar unii s-au nascut pentru asta, pe cand altii nu. Insa nu putem schimba anumite lucruri, ci doar sa le schimbam in asa fel incat sa fie pentru binele nostru. Insa stiu cum e sa ti se intample lucruri pe care nu ti le doresti. Cu timpul, o sa te obisnuiesti si chiar daca nu o sa ajungi sa-ti placa, macar sa poti controla ce se intampla in jurul tau si sa o folosesti pentru a-ti face viata mai usoara. Dar pana la urma, magia nu e pentru a ne face noua viata mai usoara, nu?
Se uita pe geam, observand cum soarele incepea sa dispara, lasand luna sa straluceasca, si sa devina stapana noptii. Una cate una, stelele incepeau si ele sa apara si sa fie din ce in ce mai stralucitoare. ![]() ![]() i want to reconcile the violence in your heart, i want to recognize your beauty's not just a mask, i want to exorcise the demons from your past, i want to satisfy the undisclosed desires from your heart. India's clone |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|