Luna de la miezul noptii
|
05 Nov 2011, 13:41
|||
|
|||
Era obosita ,si simtea cum puterile o paraseau tot mai mult . Avea sezatia ca va muri pe loc , ca va cadea in inconstient si va ramane acolo toata viata ei . Daca va mai avea vreo viata pe langa cealalta . De fapt , mai avea inca 5 vieti de trait . Doar era o felina . Zambise suparata si se ridicase in picioare.
"Oki soro , pai , ce altceva mai putem face ? Eu oricum vreau sa ma relaxxez , un fel de eclipsa cu luna si soare imi va face ceva mai bine . Sper ... Claire ? Claire ??? CLAIRE !!! " tipase ea uirandu.se uimita la printesa . "Ce a patit fata asta ? De ce nu imi raspunde ? Mai bine , pe unde ii este mintea ? " Ramasese ingandurata , zicandu.i sorei ei ce avea in minte . Daduse din cap cu viclenie si isi indreptase privirea ei cenusie asupra lui Claire , care avea ochii in chisi si pe chipul ei moale , i se zarea bucuria , fericirea . Intrase intr.un fel de padure ciudata , una in care nu mai intrase in viata ei , desi incepuse sa se acomodeze cu ea . Inainte ca o oarba , dand cu bratele prin aer , ca sa scape de crengile ce cadeau pe jos . Prin inainterea ei prin intuneric , ajunsese undeva unde era lumina , cam prea multa lumina . Avea senzatia ca ajunsese iar inauntrul ei , in loc sa intre in mintea printesei . Gresit ! Era in mintea ei ! O vedea cat se poate de clar . Statea jos , cu aceeasi fata si cu privirea atintia undeva sus , deasupra ceaunului . Ceaun ? Ramasese uimita , privind acea priveliste ce o lasa cu gura cascata . Sora ei mai mica era acolo ! Venele incepusera sa pulseze si ca efect , ii daduse cateva palme peste chipul fericit al lui Claire . Se reintorsese in lumea reala , nervoasa foc de ceea ce vazuse . "Mai bine nu ii spun nimic lui Aylee . Nu vreau niciun duel pe aici . Am avut parte de destule pana acum , nu doresc sa mai particip si la altele . Si totusi , nu imi place ce ganduri are fata asta ! Trebuie sa fac ceva cu ea . Poate sa o tin mai departe de Aylee . Si totusi , acum nu am nicio idee prin care sa o scot din locul asta . Deci , soro , am nevoie de putin ajutor . " Inca furioasa , dar fara ca cineva sa vada acest lucru , urcase miile de scari ce duceau spre sala de astronomie . Nu ii convenea deloc ce se intampla intre cele doua . Ea se asteptase ca printesa sa se inteleaga de minune cu Aylee . Totusi , erau surori , si inca gemene , nu asa ar trebui sa fie la urma urmei ? Sa gandeasc ala fel ? Depinde ... "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|