Everything I ever wanted
|
06 Nov 2011, 12:48
(This post was last modified: 06 Nov 2011, 12:49 by Isabella River.)
|||
|
|||
Isi simti vocea tremuranda si inima ce batea tare, incarcata de emotii. Dupa atat de mult timp, el era inca acolo, langa ea, tinand-o in brate ca pe ceva fragil si pretios, strangand-o usor la piept, temator parca sa nu o sparga in bucati. Pentru prima data in acea zi, pentru prima data dupa atat de mult timp, Isabella se simtea iubita si importanta pentru cineva.
Alaturi de el facuse atat de multe lucruri, atatia "primi pasi".. El o invatase atat de multe, cu multa rabdare si calm, iar Isa ajunsese sa-l iubeasca tot mai mult cu fiecare zi pentru acest lucru. "- Haide sa plecam.." sopti Isabella cu chipul ingropat in pieptul lui. "Haide sa plecam de aici, macar pentru putin. Unde ? Oriunde. Inapoi in Londra sau oriunde dorim, cat mai departe.." Se departa cativa centimetri si il privi atenta pentru cateva secunde, pe chip citindu-i-se speranta si un "Te rog." evident dat de sprancenele usor unite si ochii mari, albastri. Voia sa plece cat mai departe de locul asta, de oricine. Nu avea importanta unde, ci simplul fapt ca era cu el o facea fericita. Matt ezita putin, apoi intreba: "- Dar.. nu poti pleca, ai scoala, iar eu trebuie sa-mi gasesc de lucru." Clatina usor din cap si ochii verzi ii sclipira. "- Dar sunt in ultimul an, nu este o problema, iar.. iar banii nu sunt nici ei o problema, stii ce mi-a lasat bunica mea dupa moarte. Si iti poti cauta de lucru cand ne intoarcem." starui Viperina inghitind in sec si privindu-l rugator. "- Te rog.. am nevoie de ceva timp cu tine. Doar cu tine.." sopti cuibarindu-se la pieptul lui din nou. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|