The mistery beyond the picture
|
08 Nov 2011, 16:04
(This post was last modified: 08 Nov 2011, 16:06 by Asaki Sayoko.)
|||
|
|||
-Asta zic şi eu. Iar fantoma de care vorbesc mişună pe aici, ca atâtea altele, invizibilă. Pisca mea le simte, dar numai pe asta o şi vede. Şi nu ne poate spune, din păcate, unde e uşa, pentru că nu ştie. A spus "Eu ştiu" dar am înţeles greşit. Era "Eu ştiu persoana care cunoaşte uşa". În sensul ăsta. Apoi, "Eu văd" însemna că vede persoana, adică fantoma, nu şi uşa.
Oftă. -Dau unui număr mediu de 100 de morţi o impresie proastă despre mine şi pentru prima dată îmi şi pasă. Heh... Privi din nou tablourile, oprindu-se asupra celui cu roşu şi verde. Ei i se părea că imaginea fusese pictată doar în partea de sus şi că, mai apoi, vopseaua se scursese. -Asta-i! Uşa nu e invizibilă, ci doar prea evidentă ca s-o vezi! Fantoma vrea apă. Noi ştim despre vopselele magice că, după ce le uzi cu apă fierbinte, nu se-ntind. Cerinţa lui era doar un detaliu ajutător. Pentru a nu fi distruse uşor, toate tablurile de aici sunt pictate cu vopsele magice. A mai ieşit cineva de aici înaintea noastră. Noi trebuie doar să găsim aşa numitul tablou cu temă abstractă, unde culorile se-mbină nefiresc şi nuanţele se deschid foarte mult pe alocuri. Pentru că ăla e falsul dintre cele şapte tablouri şi pe acolo se iese. "Sper." You call me blind because I see nothing, but the truth.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|