Help... please HELP!!!
|
20 Jan 2008, 14:40
|||
|
|||
Am incercat... incerc sa'i ignor, dar voi nu stiti cum e. Va dau o discutie cu Madalina pe mess..
Cissy.darkangel: URASC manelele!!! Madalina Dindire: sunt de o mie de ori mai bune decat rockul Cissy.darkangel: a nu zau? Madalina Dindire: Rockul e o porcarie! Sus cu manelele Cissy.darkangel: crezi ce vrei. Nu ma intereseaza. Manelistii sunt la pamant. Madalina Dindire: insinuezi ceva?? Madalina Dindire: nu'i adevarat! Cissy.darkangel: manele, telenovele... ia mai lasati'ma! Madalina Dindire: dar tu la ce te uiti la tv?? stiri, desene animate? Cissy.darkangel: FILME! Horror mai ales... spooky... si documentare.. cu fantome de ce nu? dar u la ce te uiti toata ziua? telenovele? BUZZ!!! Madalina Dindire: da! telenovele, na! Cissy.darkangel: of of... ai ascultat vreodata melodii pop, rock sau punk? ceva? NU manele? Madalina Dindire: da ce'ai cu manelele? Cissy.darkangel: ma DEZGUSTA. Dar hai sa nu mai vb. Madalina Dindire: Guta e cel mai tareee Cissy.darkangel: nu mai vb ![]() Madalina Dindire: nu ma las! ai ascultat vreodata melodii de Copilul de Aur? Cissy.darkangel: ARGH... las'o balta. Sunt niste porkarii. Numai manelisti prin clasa. etc etc... e un cosmar.. atunci cand le zic sa inceteze, imi turuie alte manele proaste. Cred k asa imi e sortit mie... dar nu renunt la rock, punk sau orice alt gen de muzica inafara de manele. Ji nici NU ma uit la telenovele! E clar: manele sunt de doi bani, la fel si manelistii... nu'mi vine sa cred ce colegi am... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Help... please HELP!!! - by Ginny Malfoy - 18 Jan 2008, 22:15
Re: Help... please HELP!!! - by Julia Lilith Potter - 18 Jan 2008, 22:34
Re: Help... please HELP!!! - by Raizen Isildur - 18 Jan 2008, 23:16
Re: Help... please HELP!!! - by Black Wizard - 20 Jan 2008, 10:34
Re: Help... please HELP!!! - by Ginny Malfoy - 20 Jan 2008, 14:40
Re: Help... please HELP!!! - by Cheyenne Laurette - 20 Jan 2008, 21:23
Re: Help... please HELP!!! - by Iris Black - 31 Jan 2008, 05:15
Re: Help... please HELP!!! - by Sharma Josephine - 21 Jan 2009, 21:06