Perle...peste perle :))
|
07 Nov 2011, 19:16
(This post was last modified: 07 Nov 2011, 19:23 by Victor A. Olivier.)
|||
|
|||
Azi am dat test la fizica, si cu toate ca nu stia nimeni mai nimic, tot a fost o atmosfera ... amuzanta
Am mai ramas cativa in clasa, si profu` nu mai stiu pe unde era, iar o fata[Mika] terminase si il lasase pe unul[Teo] in banca ei, ca sa copieze de la colega[Laura]. Mika: asa, hai scrie. 2, minus, *si continua sa-i dicteze* Vine profu` si se apleaca peste banca lui Teo, si Mika continua sa dicteze =)), si cand se intoarce Mika de la banca Laurei si da nas in nas cu Ghergu =)) Faza comica Tot la ora de fizica, Ghergu scria titlul si creta incepe sa scartaie, si face :"Lasa bre, ca nu-i decat un caine, ii rupem piciorul"=)) iar noi: "AAAUU, bietul caine =))". Anul trecut ne scria pe pereti si ne preda din dulap =)) Sau la mate, anul trecut, stateam cu Laura in banca. Si face Laura : 3+radical din 5, si Codi Boss[profu de mate]: Ee!cum sa fie 3+radical din 5? Ahh,, e 3+radical din 5 =))[ma rog, faza a fost comica pe moment] Si la geografie, ne face profu`: "Haideti mai copii, ca nu va grabesc" si dupa 3 secunde:"Haideti, mai repede, asa, mai repede" Ah da, si mai e o faza, Codi Boss face: "Ori suntem prosti, ori nu m ai suntem!" sau "Prost sa fii, dar sa-ti revii" =)) Si tot la mate: Cristina: Dom`profesor, pot sa ma duc pana la librarie cu Tibi sa-mi trag tema la romana? Codi: Ce sa faci? Cristina:Sa-mi trag tema. Codi: Cu Tibi? Cristina: Da, sa ne tragem tema. Codi: ![]() ![]() noi: =)) Cristina: Imi trag tema! noi: goood =)) ![]() ![]() i want to reconcile the violence in your heart, i want to recognize your beauty's not just a mask, i want to exorcise the demons from your past, i want to satisfy the undisclosed desires from your heart. India's clone |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|