Funny Faces
|
07 Nov 2011, 21:44
|||
|
|||
-Interesante ghicitori. Şi lung, şi scurt. Şi-ncet, şi repede... Editura Ars Magica, 1577.
Se gândi vreo cinci minute, cu ochii ţintă la zâmbetul amuzat al vrăjitorului, dar nu găsi nimic. Scoase o foaie de hârtie şi începu să scrie pe ea o listă lungă şi lată de posibile soluţii. În final, se plictisi şi trecu la cealaltă. -Nici înăuntru, nici afară, dar şi-năuntru, şi afară? Îşi permisese s-o rostească altfel pentru că putea jura că termenul de "castel" fusese numai ca să introducă ghicitoarea în atmosfera locului. -Asta ar trebui să ne arate nouă uşa? Serios! Mina, vezi vreun geam? N-am aer aici. Pe urmă, dacă a doua ghicitoare defineşte chiar uşa, nu pot crede că spun asta chiar eu, adepta căii de mijloc, dar nu văd cum poate ceva să nu fie nici înăuntru şi nici afară. Şi lung, şi scurt. Şi-ncet, şi repede, şi preţuit. ţi regretat... Regret că-mi pierd timpul aici... Şi lung şi scurt în acelaşi timp, sau în diverse situaţii de contemplare subiectivă? "Oi fi făcut vreun oximoron?" You call me blind because I see nothing, but the truth.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
funny ol' world,isn't it? | Kurt F. Malfoy | 11 | 3,221 |
11 May 2012, 19:06 Last Post: Desiree Rose Goth |