Secrete peste secrete
08 Nov 2011, 16:20 (This post was last modified: 10 Nov 2011, 21:56 by Julieta D. Thibault.)

Me,Mina Potter,Valentino Gaunt and Darkason Pain.

Ora 10.Julieta se trezi somnoroasa,fara chef de o zi noua.Ceea ce era ceva ciudat,deoarece cercetasa se trezea mereu cu chef de viata.Il lua pe Tom din pat si il puse jos.Acesta stramba din botic,deoarece Julieta il trezise iar ea il mangaie usor pe cap,si acesta adormi la loc. Se duse la oglinda,si isi aranja parul ei moale si catifelat.Pieptenele ii mergea lin prin parul ei des,si il descalcea usor.Isi lua roba pe ea,si papucii.Vru sa mearga la Mina,dar se gandi ca doarme asa ca nu vru sa o deranjeze,mai ales ca era ora 10 si era si sambata.
Iesise tiptil din camera,ca nu cumva sa-si deranjeze colegele.Cobora scarile si se opri la o usa.Usa era mare,si parca nu era adevarata.Era inaintea usii,o plasa magica..care era foarte ciudata,parea ca un camp de protectie asupra usii.

Cercetasa ca deobicei era curioasa,si chiar daca stia ca nu avea voie tot incerca.Ii statea in caracter sa puna mana,sau sa faca lucrurile interzise.Asa ca puse mana pe camp si se curenta:
-Au!!! ca deobicei trebuie sa am obstacole in fatsa,zise ea.
Isi lua bagheta,si rosti o vraja astfel incat campul disparu.
-O,dar asa de simplu sa fie?isi zise ea in gand.
Asa ca,campul disparu si cercetasa deschise usa.O camera imensa aparu in fata ei.si dintro data..

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Secrete peste secrete - by Julieta D. Thibault - 08 Nov 2011, 16:20
RE: Secrete peste secrete - by Darkason Pain - 08 Nov 2011, 22:40
RE: Secrete peste secrete - by Valentino Gaunt - 10 Nov 2011, 22:10