I'm a mess, you can't change that
08 Nov 2011, 16:35
I'm a mess, you can't change that!

[Image: tumblr_ltwgjifcxd1qi7tv5o1_500_large.png]

Dear diary,

Toata lumea imi reproseaza ca sunt o dezordonata, si mai ales ca nu fac nimic toata ziua. Ultima parte, ce-i drept, e adevarata si nu sunt nici eu mandra de ea. Dar pur si simplu, nu pot sa fac ceva in privinta asta. Nu sunt destul de ambitioasa, si sunt foarte delasatoare.
Insa, care e problema la a fi o persoana dezordonata? Fiecare are propriul stil de a-si aranja lucrurile, de a face diverse treburi. Daca eu ma simt mai bine cand am toate lucrurile aruncate in jurul meu, care e problema? Oricum, chiar daca le strang, in cateva ore totul e la loc. Firea mea de artist neinteles nu ma ajuta, pentru ca ma enervez, si mai rau fac. Asa ma simt eu mai bine, si asa invat mai usor, si scriu si etc. I'm a mess. SO WHAT? Stiu, nu multi apreciaza dezordinea, insa...ahh, las-o balta. Mai rau ma enervez, si sidhdhkfhdhs

De ce oamenii nu citesc in ziele noastre? Pentru ca a aparut calculatorul. Insa, uite ca eu am calculator, si tot mai citesc. Sincer, eu cred ca e vorba de o prejudecata. Daca cineva este vazut cu o carte, imediat i se atribuie titlul de 'tocilar', 'soarece de biblioteca', 'ciudat' etc. Urasc asemenea persoane, pentru ca se cred mari si tari si daca ii intrebi ceva, habar n-au nici pe ce lume traiesc. Daca mie imi place sa citesc, si sa fiu diferita de alte persoane, care nu o fac, nu e ok, nu? Trebuie sa am cumva parerile tale? Trebuie sa imi place si sa imi displaca lucrurile pe care tu le placi si displaci? Nu! Atunci lasa-ma sa-mi petrec timpul cum doresc, si nu ma mai judeca, ca nici tu nu esti mai breaz. Din contra, eu sunt mai desteapta, mai 'experimentata' intelectual, si sunt diferita. Imi place sa nu fiu ca tine, ca X, Y, Z, si sa fiu unica in felul meu. Cititul nu e o crima, si mai ales nimeni nu moare citind. Insa esti prea ingust la mine ca sa intelegi de ce unora le place sa practice acest 'sport' si afle lucruri noi si din care pot invata ceva.

[Image: tumblr_mc58vcvODu1rzg1z6o1_250.gif] [Image: tumblr_mc58vcvODu1rzg1z6o2_r5_250.gif]
i want to reconcile the violence in your heart,
i want to recognize your beauty's not just a mask,
i want to exorcise the demons from your past,
i want to satisfy the undisclosed desires from your heart.

India's clone
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
I'm a mess, you can't change that - by Victor A. Olivier - 08 Nov 2011, 16:35