Ajungand la peronul 9 si 3/4
08 Nov 2011, 22:07 (This post was last modified: 09 Nov 2011, 16:56 by Fiona Jones.)
Dupa un tim, Fiona incepu sa se simta plictisita si incepu sa colinde coridoarele in speranta ca va gasi ceva care sa-i mai acapareze din timp si o mai dispuna.Privea pe fereastra la casele care zburau prin fata ei,la peisajele pe care cu greu le poti rezista,dar Fiona era de nemultumit,parea ca din universul ei lipsea ceva.De odata,un viperin isi face aparitia pe neasteptate langa ea.Fiona nu pare a observa sau incearca a nu-l observa folosindu-se de peisajele dinaintea ei ca scuza,deoarece era pierduta pintre ganduri.Viperinul se asezase langa ea si privea la randul lui."E frumos nu!"."Poftim?"intreaba Fiona trezita parca din vis."Spuneam ca sunt niste peisaje interesante"raspunse el."A,da pacat ca trecem atat de repede"."Pari a fi transpusa in alta dimensiune,te gandesti la ceva special?"."Nu tocmai"."Atunci la cineva special poate?"."Nu,nu....Oh nu,am uitat complet de Melanie,pe unde o fi"."Melanie?""Da,cea mai buna prietena din copilarie,ar fi trebuit sa ma astepte in gara,dar nu stiu ce s-a intamplat.Mi s-a parut ca o aud strigandu-ma in gara,iar cand m-am uitat mi s-a parut ca o vad.....poate o fi inca in gara.Trebuie sa anunt pe cineva.Multumesc mult ca m-ai ajutat sa-mi amintesc,pret de o clipa uitasem."."Cu placere si poate ne reintalnim la Hogwarts.La ...."."Pe unde umbli Galan trebuia sa ne intalnim in compartiment ......"spuse un alt viperin,dar se opri cand o vazu pe Fiona si ranji cu viclenie."Vad ca ai altceva de facut,sa intruiesti boboci.Sper ca i-ai spus ca daca nu pica la Viperini nu-i vei mai vorbi cu atata lejeritate."."Viperini"spuse Fiona uimita uitandu-se inapoi la baiat,gandindu-se la ceea ce ii spusese Melanie despre clasa Viperinilor."Trent,sti poti pleca acum."spuse baiatul cu iritare in glas."Nu,ramai,eu oricum trebuie sa plec sa..."spuse repede Fiona pentru a scapa de situatia jenanta in care se afla."Eu plec!"spuse Trent dupa ce o privire a lui Galan ii spuse totul."Oricum eu plec..."se grabi sa adauge si Fiona."Asculta,eu nu vroiam sa-ti spun ca sunt de la Viperini pentru a nu-ti forma o parere gresita despre mine intelegi"spuse baiatul."Bine.Eu nu am zis nimic de genul ca ai fi altfel,in plus tu esti cel care m-a scos din visare,dar acum chiar trebuie sa plec sa o caut pe Melanie"raspunse Fiona."Pot sa te ajut,daca vrei?"intrea repede viperinul."Nu,ma descurc,mersi oricum.Pa"raspunse Fiona cu stinghereala."Stai cum te cheama?"puse plin de speranta intrebarea viperinul."Jones.."grai cu retinere Fiona"Eu un nume interesant"incerca in continuare sa faca conversatie baiatul."Hhaaahahah"spuse razand incetisor Fiona."Ce e asa de amuzant"intreba el mirat""Eu sunt Jones.Fiona Jones".
Dupa aceasta miniaventura pleca sa o caute pe Melanie.Incerca fiecare compartiment in parte si intreba o gramada de persoane ajungand la concluzia ca Melanie nu se afla cu ea in tren."O,nu ce ma fac.O fi ramas blocata in gara incercand sa ma gaseasca.O,numai eu sunt de vina daca as fi fost mai atenta as fi putut sa o gasesc si nimic din toate astea nu s-ar fi intamplat.Nu o sa mi-o iert nicioadat ca am pus-o intr-o situatie atat de dificila.Trebuie sa gasesc pe cineva care sa ma ajute".Astfel cauta o persoana care sa o ajute,si nu dupa mult timp intalni perfectul Cercetasilor,o fata blonda,blanda si intelegatoare,Desiree,care ii asculta povestea si ii spuse"Voi anunta directiune castelului si o vei vedea in curand".Astfel cu inima un pic impacata Fiona se intoarse la ea in compartiment,unde Luna o astepta atipita.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Ajungand la peronul 9 si 3/4 - by Fiona Jones - 08 Nov 2011, 22:07

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Pentru prima data pe peronul 9 si 3/4 Agnes Marie Lovel 2 2,083 21 Dec 2011, 22:34
Last Post: Agnes Marie Lovel
  Prima data la Peronul 9 si 3/4 Jack Diggory 3 2,020 21 Aug 2011, 22:36
Last Post: Adnana Hale
  Peronul 9 si 3/4 Fleur Delacour 4 1,594 16 Jun 2011, 21:31
Last Post: Lylith Anne Campbell
  Peronul 9 si 3/4 Magic.Lilli 7 1,914 10 Apr 2011, 23:18
Last Post: Eliza G. Blest
  Prima mea zi la Hogwarts / Pe peronul 9 si 3/4 Evelina R. Potter 13 3,894 08 Nov 2010, 16:33
Last Post: Evelyn Steel