Secrete peste secrete
08 Nov 2011, 22:40 (This post was last modified: 08 Nov 2011, 22:43 by Darkason Pain.)
Narile lui Dakason fura infestate de un miros familiar de trandafir si mortaciune. Isi deschise cu greu ploapele si se trezi in vesnicul sau pat din Pivnita Viperinilor, o camera umeda, placata cu piatra inchisa la culoare. Se ridica somnoros, se imbraca cu pullover gri, si o pereche de blugi decolorati, si se duse in cea mai apropiata baie.
Dupa cateva momente, dupa ce isi lasa periuta in Pivnita Viperinilor, isi lua ultimul numar din Profetul Zilei si inceput sa citeasca cateva titluri din sumar.

HARRY POTTER ELIBERAT DIN MANA DEVORATORILOR?! BELL EVANS SI RAIZEN ISLINDUR IMPLICATI.

"LA TREI MATURI", HOGSMADE, A SCOS O NOUA BAUTURA!

UN GRUP DE PUSTI, MEMBRII AI UNUI CLUB DE PREVIZIUNI DESPRE VIITOR DE LA HOGWARDS AU VORBIT CU CASSANDRA TRELAWNEY

Respiratia i se opri cand citi ultimul titlu. Nu il anuntase nimeni cand avea sa apara in ziar... Ce-i drept, daduse un interviu unei reporterite batrane cu trei zile in urma. Se opri din drum realizand ca zeci de copii aveau sa-l intrebe cum a fost. Rasfoi pana la pagina 6, si incepu sa citeasca in liniste, in timp ce isi continua calea.

UN GRUP DE PUSTI, MEMBRII AI UNUI CLUB DE PREVIZIUNI DESPRE VIITOR DE LA HOGWARDS AU VORBIT CU CASSANDRA TRELAWNEY

Cu o saptamana in urma, cativa pusti au avut prima intalnire a clubului lor de Previziuni despre Viitor la Hogwards. Darkason Pain, un viperin si membru al clubului, a fost deacord sa ne acorde un interviu, alaltaseara, cand, datorita unui incovenient, majoritatea profesorilor au fost chemati la o dezbatere la minister, asa ca, directorul scolii a organizat o excursie la Hogsmade.
Era o seara calduta, cand, l-am zarit pe Darkason discutand cu prietena lui, Mina, la o masa de la "Trei maturi". Am fost pe deplin multumita de noua bautura scoasa de acest local, despre care aflati la pagina 18. M-am asezat langa ei si m-am prezentat. Mina, o fata frumusica, cu ochii albastrii si bucle satene, s-a aratat dispretuita cand a aflat cine sunt. Darkason insa, un baiat palid cu plete brunete si ochii verzi, parea inert. Mina a plecat de la masa, facandu-i niste semne lui Darkason: am fost pe faza cand, intorcandu-ma cu spatele sa vad ce face, arata nervoasa spre mine. Dupa ce iesi din local, am ramas singura la masa cu Darkason. Parea tacut, timid si...

Se opri din mers si citit cand o zari pe Julieta. Parea mirata si oarecum nervoasa. Impaturi ziarul de 6 ori, il baga in buzunarul din spate de la blugii sai, se apropie de Julieta si o saluta. Aceasta parca fu trezita dintr-un somn adanc.

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Secrete peste secrete - by Julieta D. Thibault - 08 Nov 2011, 16:20
RE: Secrete peste secrete - by Darkason Pain - 08 Nov 2011, 22:40
RE: Secrete peste secrete - by Valentino Gaunt - 10 Nov 2011, 22:10