|
09 Nov 2011, 16:14
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Cercetasa facu o grimasa la auzul acelei intrebari. Era absolut natural pentru ea ca sa dea peste cativa Cercetasi in toiul noptii pe coridoare, din simplul motiv ca aveau chef de hoinarit si de distrus cateva reguli de-ale scolii in fiecare noapte. Cel putin, asta se intampla mai des decat trebuia de cand Desiree a fost pusa drept Sefa de Casa - insa ea era destul de sceptica cand se gandea ca Cercetasii deveneau putin plictisiti de stat in Turn din vina sa. N-avea ea o influenta chiar atat de mare.
Ar fi acceptat si ea sa devina profesoara sau directoare doar pentru privilegiul de a avea voie sa umble libera prin Castel si imprejurimile sale in toiul noptii; trebuia sa recunoasca, i-ar fi convenit oricui, cu conditia sa leneveasca toata ziua in pat.
- Eu am venit aici pentru ca..
Ridica din umeri. Ar fi fost cam drastic sa spuna si ea ca nu putea dormi.
- N-aveam altceva mai bun ce face. Si presupun ca Eveline a venit aici special ca sa completeze trioul, continua ea, intorcandu-se cu fata catre colega sa Cercetasa.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|