Drawing... (cu Crystal K. Heap)
09 Nov 2011, 17:07 (This post was last modified: 09 Nov 2011, 17:08 by Asaki Sayoko.)
-Despre semnificaţia fiecărui animal, am o carte. Cât despre această variaţie Origami, mama e arhitect. răspunse ea. Are o minte cam creaţă. I s-a cerut în liceu să proiecteze o clădire cu scop practic şi a scos un bloc turn care se strângea ca un telescop în caz de cutremur, ceea ce e mult mai eficient decât pare, dar nu am timp să detaliez. Chestia asta e rezultatul participării mamei la un concurs şi a luat exact 28 luni şi patru zile de calcule geometrice exacte. Eu mă dau în vânt după geometria plană şi Origami - care ştii ce e - şi am rugat-o să mă-nveţe. Faptul că am început la şase ani, am paisprezece şi abia de anul trecut îmi merge mâna repede la chestia asta vorbeşte, aşa cum cred eu, de la sine.

Zâmbi.

-Însă eu nu mă orientez spre această profesie. Mie-mi place desenul ca metodă de exprimare artistică. N-am desenat nimic altceva cu rigla decât figurile la geometrie într-a cincea. Adevărat, îmi place şi geometria, dar folosesc această înclinaţie în alt scop. Felul în care rezolvi o problemă geometrică reprezintă felul cum gândeşti în viaţa de zi cu zi. Mie-mi place să rezolv o problemă în toate modurile posibile.

You call me blind because I see nothing, but the truth.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Drawing... (cu Crystal K. Heap) - by Asaki Sayoko - 09 Nov 2011, 17:07