Introducere in studiul farmecelor de protectie
10 Nov 2011, 18:25
Alice simtea ca elevii ei erau cu mintea in alta parte si nu doreau sa inceapa cursurile serios ca alta data. Incerca sa isi alunge tristetea cu un zambet care din pacate nu ii iesi. Se apropie de Desiree si ii raspunse bland.

"Domnisoara Desiree din pacate nimic nu te poate proteja de Blestemele de Neiertat, insa farmecele de protectie puternice realizate in grup te pot proteja mult mai bine decat un simplu Protego sau chiar decat un Protego Totalum!" Aceasta continua sa se plimbe prin clasa ce ii paru goala si intr-un fel asa era deoarece nu toti elevii se prezentara la cursul de farmece ceea ce o intrista enorm deoarece stia ca nu era o profesoara de care sa te feresti. Se opri brusc in mijlocul clasei si ii intreba pe cei prezenti:

"Stiu ca ceea ce va voi spune este o abatere de la lectia noastra, insa simt ca cei ce sunteti prezenti aici nu sunteti cu mintea la lectie si ca poate ati dori ca in prima ora sa facem altceva! Vreti ca in prima ora sa discutam despre alte farmece sau vreti sa imi puneti intrebari? Fiindca simt ca nu imi pot tine ora in conditiile in care nu va simt pe voi activi si va vad asa lipsiti de chef." Spuse aceasta oprinduse putin apoi continua.

"Deci, doriti ca ora aceasta sa continuam cu farmecele de protectie sau sa discutam despre altceva, ulterior ora viitoare sa reluam farmecele?" Intreva aceasta sperand ca le va reda elevilor sai viata aceea de care ea era obisnuita la ore sa o vada.

[Image: 314882_10150321779962727_190781042726_85...51_n-1.jpg]
Find all posts by this user

Messages In This Thread
RE: Introducere in studiul farmecelor de protectie - by Alice Swan - 10 Nov 2011, 18:25

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Farmecele de protectie- Ora de practica Alice Swan 6 1,772 08 Jan 2012, 12:57
Last Post: Ella Kruff