A night to remember
|
10 Nov 2011, 20:56
(This post was last modified: 10 Nov 2011, 22:25 by Valentino Gaunt.)
|||
|
|||
Stateam intins pe baldachinul verde in camera de zi....auzeam picaturile de ploaie cum atingeau suprafata lacului... o lumina difuza intra prin geamuri si imi dadea o stare de neliniste. Bateam nerabdator din degete in noptiera de langa pat cand aud un zgomot care ma face sa tresar. Nelinistit ma ridic din pat , daram cartile ce se aflau pe noptiera si ma uit in jur ... era doar un spiridus de casa care aduna haine...
Din cauza vremii de afara antrenamentele la Quidditch au fost anulate si simteam nevoia sa fac niste miscare...aveam pur si simplu prea multa energie. Imi iau geaca de pe scaun si grabit urc treptele reci ale pivnitei Viperinilor...ma uit afara si privesc lacul....ce as vrea sa inot in el....imi amintesc cu nostalgie de zilele de vara cand stateam intins pe sezlong , de caldura si relaxare ...dar era mult prea frig acum.Dintr-o data imi vine o idee mult mai buna. "Baia Prefectilor e singura baie cu o piscina" imi zic eu in gand. Ma grabesc si ajung la etajul 5, a 4a usa pe stanga incercand sa imi amintesc parola...fiind capitan al echipei Viperinilor de Quidditch am fost informat care e parola doar ca in starea mea energica de acum imi era greu sa ma concentrez. Ajung in fata baii si zaresc o domnisoara ingandurata. Aceasta face niste ochi mari si ma priveste nelamurita.. "Buna . Ce te-aduce pe aici?" ii spun eu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
A night to remember - by Christianne Floreine du Val - 10 Nov 2011, 17:19
RE: A night to remember - by Valentino Gaunt - 10 Nov 2011, 20:56
RE: A night to remember - by Christianne Floreine du Val - 11 Nov 2011, 16:16
RE: A night to remember - by Valentino Gaunt - 14 Nov 2011, 21:37
RE: A night to remember - by Christianne Floreine du Val - 14 Nov 2011, 21:43
RE: A night to remember - by Valentino Gaunt - 14 Nov 2011, 21:58
RE: A night to remember - by Christianne Floreine du Val - 14 Nov 2011, 22:08
RE: A night to remember - by Valentino Gaunt - 14 Nov 2011, 22:17