Secrete peste secrete
10 Nov 2011, 22:10 (This post was last modified: 10 Nov 2011, 22:15 by Valentino Gaunt.)
O lumina orbitoare il trezeste pe Valentino la realitate. Confuz si nelinistit se ridica dar o durere groaznica il doboara la loc. Piciorul ii sangereaza , se simte slabit parca a stat 10 ani la Azkaban. Cu greu ochii i se obisnuiesc cu lumina si reuseste sa distinga 3 siluete in pragul usii cu o expresie la fel de nedumerita ca si a lui.
Incearca sa priveasca in jur dar privirea incetosata il impedica sa isi dea seama unde e. Extenuat reuseste sa se ridice si sa iasa din camera. Lumea incepe sa se invarta in jurul lui si lumina candelabrelor parca este mult prea puternica.
Nici auzul nu mai functioneaza perfect ... parca totul se aude in ecou...reuseste totusi sa inteleaga "Ce cauti aici?" ... cei trei se uitau la el ingrijorati.
Stergandu-si praful de pe sacou acesta se uita la ei cu o privire palida si ganditoare:

"Ultimul lucru care mi-l amintesc este ca eram in Camera de zi a Viperinilor. Habar nu am cum am ajuns aici"spune Valentino
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Secrete peste secrete - by Julieta D. Thibault - 08 Nov 2011, 16:20
RE: Secrete peste secrete - by Darkason Pain - 08 Nov 2011, 22:40
RE: Secrete peste secrete - by Valentino Gaunt - 10 Nov 2011, 22:10