Fallen.
12 Nov 2011, 22:43 (This post was last modified: 12 Nov 2011, 23:00 by Ginny Anne Alden.)
Fallen

Capitolul I Geneza[introducere]

Daniel Wate Pov.

Am simtit focul iadului pe pielaea mea,atat de mistuitor atat de furios atat de agitat,a fost casa mea timp de milioane de ani si acum cand insafarsit am ocazia sa ies la suprafata ma simt ca si cum as fi trait pentru prima oara. Sa stai in focurile eternului iad atatea milioane de ani nu prea era ceva roz.
Acea profetie care avea sa imi faca viata un calvar,acel par negru si acei ochi ciocolatii.
Sunt poate cea mai puternica si mai periculoasa creatura de pe pamant,sunt infernul in persoana,sunt fiecare frica ascunsa in fiecare suflet al unui om de pe acest pamant.
Sunt sursa a mii de povesti si basme,sunt o creatura inspaimnatatore,denigranta. Insa pentru ea? Pentru ea sunt ca orice stundet la pishologie,sunt un barbat plin de hormoni gata sa o am in patul meu. Atat de prostuta,atat de credula si atat de frumoasa in acelasi timp incat iti venea greu sa stii ca ea era. Ca ea avea sa iti dea cea mai mare putere,la trei ani dupa asa zisul “Sfarsit” al lumii. Suntem in anul 2015 si lucrurile par sa mearga mai bine ca deboicei. Si asta deocamdata.
Daniel Wate,sunt cunoscut acum insa pentru voi sunt spaima tuturor,sunt creatura denigranta din biblie.
Da,sunt Lucifer. Si totul incepe cu o profetie.

Asa eu din nou Finna de data asta vreau sa va anunt ca ficul este o colaborare cu Elena [iubirea mea care imi suporta toanele mele,care de la o vreme sunt cam multe Finna ] asa mai multe detalii despre fic,nu vreau sa va spun,insa dupa cum bine v-ati obisnuit eu povestesc perspectia baiatului Finna Deci astept critici si multe comenturi :> pupici! Kiss
PS. Indata ce voi gasii un baiat potrivit pentru Daniel voi posta si personajele. Pana atunci comuri multe vrem Devil

[Image: YotrHop.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Fallen. - by Ginny Anne Alden - 12 Nov 2011, 22:43
RE: Fallen. - by Jennifer L. Campbell - 12 Nov 2011, 22:55
RE: Fallen. - by Effy K. Dietrich - 12 Nov 2011, 23:54
RE: Fallen. - by Melisse Y. Carter - 13 Nov 2011, 22:52
RE: Fallen. - by Ellena R. Howard - 14 Nov 2011, 00:00
RE: Fallen. - by Effy K. Dietrich - 14 Nov 2011, 00:14
RE: Fallen. - by Jennifer L. Campbell - 20 Nov 2011, 14:13
RE: Fallen. - by Ginny Anne Alden - 10 Dec 2011, 15:57