Look At Me Now
|
12 Nov 2011, 23:35
|||
|
|||
Se incrunta la el. Ascunse aparatul la spate si il deschise. Vibratia usoara o anuntara ca obiectivul iesise in relief. Isi pregati degetul pe butonul de fotografia. O singura poza pentru al scoate pe baiat din sarite ii erau mai mult decat de ajuns. Daca dadea gres acum viperinul avea sa ii sparga aparatul. Asezand cu rabdare fiecare pieza a micului e joc isi dadu seama ca nu avea nimic de pierdut. Nimeni nu ii vorbea ei pe un asemenea ton. Nici macar un viperin cu un an mai mare ca ea.
Fac ce vreau eu si tu nu ai dreptul sa imi spui ce si cui sa ii cer permesiuni! Se dadu un pas inapoi si isi lasa greutatea pe piciorul din spate. Trebuia sa poata sari cat mai repede de acolo in caz de ceva. Scoase aparatul de la spate si ii facu o poza viperinului. Un zambet victictorios ii aparul pe buze cand la ureche ii ajunse simplul Click al aparatului care ii inregistrase poza pe card. ~everybody L I E S but T R U T H begins in lies~ ![]() It's one of the great tragedies of life — something always changes.♥ I am an innocent liar, bitch. What's wrong with that? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Look At Me Now - by Oswin A. Cameron - 12 Nov 2011, 22:42
RE: Look At Me Now - by Dimitri Belikov - 12 Nov 2011, 22:57
RE: Look At Me Now - by Oswin A. Cameron - 12 Nov 2011, 23:08
RE: Look At Me Now - by Dimitri Belikov - 12 Nov 2011, 23:23
RE: Look At Me Now - by Oswin A. Cameron - 12 Nov 2011, 23:35
RE: Look At Me Now - by Dimitri Belikov - 13 Nov 2011, 00:17
RE: Look At Me Now - by Oswin A. Cameron - 13 Nov 2011, 09:56
RE: Look At Me Now - by Dimitri Belikov - 19 Nov 2011, 14:01