Reintoarcerea
|
13 Nov 2011, 14:20
|||
|
|||
"Am sa iti spun doua nume" incepu Salathiel privind-o direct in ochi " si te rog sa imi spui daca moartea vreunuia dintre ei nu a ajutat pe nimeni."
Stateau acolo de ceva timp, si probabil mai era putin pana cand trenul avea sa plece, asa incat baiatul se gandi sa evite o conversatie prea lunga. Unele lucruri insa cer timp, iar acum discutia lor parea ca nu mai tine cont de niciun fel de dimensiune temporala. Privind acum spre trenul ce incepuse sa se umple, Sal continua: "Lily Evans, pe care probabil o stii cu numele de Lily Potter, si Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore" Respirand, baiatul simti ceva ca o gheara strangandu-i inima. Anumite evenimente din trecut il marcasera mai mult chiar decat cele pe care le traise el. "Iti mai spun un nume, daca imi permiti." Salathiel se intoarse spre ea. "Severus Snape. Nu ai inteles ce ti-am spus? Devorator poti fi numit sau nu, dar a fi sau a nu fi Devorator nu tine de nimic extern. " Vrajitorul isi intinse mana dreapta, desi exista acum pericolul ca toti sa ii vada semnul, spre pieptul tinerei si il atinse usor putin sub gat, soptind: "Suflet..." Dar regreta imediat gestul si isi retrase mana, gata sa se piarda in multime. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|