Everything I ever wanted II
|
13 Nov 2011, 15:19
(This post was last modified: 13 Nov 2011, 20:25 by Matt I. River.)
|||
|
|||
Matt cazu pe ganduri o clipa: nu il puteau lua cu ei pe Warro, rottweilerul nu ar fi stat linistit intr-o cabina mica de tren tot drumul pana in Pestera lui Godric. Asa ca isi scoase bagheta si facu sa apara o bucata de pergament si un stilou, care incepu sa scrie dupa comanda stapanului sau.
"- Ce-ar fi sa il trimitem pe Warro la adapostul unde l-am lasat pe Rusty ?" propuse baiatul. Isabella isi privi "micutul" timp de cateva secunde, incercand sa se decida. Nu ar fi vrut sa se desparta de el nici macar pentru trei zile, dar se gandi ca ar fi bine sa il revada pe Rusty, labradorul lui Matt. In plus, cei de la adapost ar fi avut grija de el, nu ar fi pentru prima oara cand il trimit acolo. In cele din urma, viperina se apleca si il mangaie pe Warro, sarutandu-i usor crestetul capului: "- Sa fii cuminte, da, bestiuta ?" Cainele scutura din cap si veni mai aproape de Isa, impingand-o usor pe spate. Aceasta zambi si isi ridica privirea spre Matt, care roti bagheta chiar in acel moment. Rottweilerul disparu cu un sunet slab. Baiatul isi baga bagheta la loc si ii intinse o mana sotiei sale, in cealalta tinand geamantanul cu cele cateva lucruri de care aveau nevoie pe parcursul acestor trei zile. O trasura opri in fata lor fix cand acestia trecura pragul si iesira inapoi in aerul rece ce inconjura satul Hogsmeade. Isabella urca prima, ajutata de Matt care se aseza langa ea si o saruta pe obraz, facand-o sa zambeasca. "- Stii, acum ca ma gandesc mai bine, chiar ma bucur ca plecam. Cred ca am insistat prea mult pe ore si nu mi-am dat seama ca nu e mare lucru, doua zile.." "- Ametitule !" il intrerupse Isabella, razand. "- Vedem noi cine e ametit." raspunse Matt, incepand sa o gadile usor pe sotia sa. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Everything I ever wanted III | Matt I. River | 9 | 2,083 |
20 Feb 2012, 15:28 Last Post: Isabella River |