A new vision..
|
13 Nov 2011, 21:59
|||
|
|||
La auzul intrebarii , Eliza se intorsese pe calcaie , rotindu-se imprejur , analizand locul . Odata ce a terminat , spusese clar ca nu avea nici cea mai vaga idee , oftand trista .
"Ce-i drept , eu am ajuns aici dupa ce am vanat-o pe pisica aia vargata cenusie , mrs.Norri.. " dar nu apucase sa isi duca ideea pana la sfarsit caci isi daduse imediat o palma peste frunte , frustata la cat de proasta putea sa fie uneori . "Desigur!!! Ea e o fantoma !! De asta nu o puteam prinde . Ce proasta mai pot sa fiu si eu uneori !" Se certase pe ea insasi , nervoasa la faptul ca nu gandea deloc . "Trebuie sa ma invat minte odata si o data ... si cat mai repede posibil daca se poate. " "Ahm , ai spus astropufi ? Dar ei de cand sunt asa de hazlii ? Stii daca unul dintre ei era cumva cineva pe nume John ? " intrebase ea , desi nu putea sa isi imagineze cum prietenul ei sa se joace astfel . "La urma urmei suntem oameni . Avem voie sa ne jucam , chiar daca avem o varsta anume . Pentru ce ne numim "homo ludens " ?" "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|