Fallen.
|
14 Nov 2011, 00:00
|||
|
|||
Cap2. Speranta moare ultima! Kassandra Saviour. Studentia se zice ca este cel mai frumos lucru. Nu mai e la fel dupa doar cativa ani de la “Sfarsitul lumii”. Defapt niste catastrofe ce m-au lasat singura, speriata si naiva. Da, asa am fost mereu cred, dar acum frica mea in cei din jur s-a accentuat groaznic de tare. Si acum, in zilele astea infrigurate de Decembrie, ma duc la mormantul celor dragi, lasand cate un trandafir rosu. Mereu am crezut ca rosul semnifica pasiunea. Dar acum, rosul pentru mine semnifica durere, pierdere, sange, frica singuratatii. Acel rosu e semnificativ pentru momentele cruciale ale vietii mele. Am o gramada de temeri, ascunse dupa o fata dulce si angelica, dupa un corp dorit de o grmada de barbati si dupa sufletul innecat in intunericul tristetii. Poate am meritat-o, poate nu, dar cateodata ma gandesc ca o sa am un destin mai mare. Poate sa salvez o viata sau mai multe, sau poate sa le duc la pierzanie. Da, sunt Kassandra Saviour, o adolescenta plina de vise ce doresc sa fie duse pana la capat. O adolescenta studenta la facultatea de psihiatrie-psihologie dintr-un oras mare, ce spera sa poata avea o viata fericita, un sot iubitor si poate un copil caruia sa ii ofer un viitor mai bun ca cel oferit mie. Insa visele din miez de noapte, cateodata ma duc intr-o deruta sadica. Visez mereu acelasi baiat, acelasi barbat frumos ca un inger dar cu un suflet negru ca un diavol. Visez un inger cu aripi negre ce ma cheama la el, imi zice ca ma iubeste dar ma ucide atunci cand nu ma astept. Seamana bine cu el… si mereu simt ca ma priveste intens, ca ma doreste cumva anume. Poate in cearsaf, sau poate in suflet, dar mereu ma simt privita, iar frica se accentueaza cand temperamentul meu devine agresiv. Sunt o persoana libera, o persoana iubitoare si visatoare, dar si o persoana cateodata posesiva si rece. Nu ma pot adapta la unele persoane, iar cu el..nu cred ca voi fi compatibila vreodata. Dar asa cum zicea mama inainte de a se stinge “Speranta moare ultima”. ************************************* Sper sa va placa partea mea. ![]() ![]() ![]() I have my dream, I try to stay whit earth, but i look inside my soull
Sig By Ginny ... Thx my love ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Fallen. - by Ginny Anne Alden - 12 Nov 2011, 22:43
RE: Fallen. - by Jennifer L. Campbell - 12 Nov 2011, 22:55
RE: Fallen. - by Effy K. Dietrich - 12 Nov 2011, 23:54
RE: Fallen. - by Melisse Y. Carter - 13 Nov 2011, 22:52
RE: Fallen. - by Ellena R. Howard - 14 Nov 2011, 00:00
RE: Fallen. - by Effy K. Dietrich - 14 Nov 2011, 00:14
RE: Fallen. - by Jennifer L. Campbell - 20 Nov 2011, 14:13