A new vision..
|
14 Nov 2011, 16:57
|||
|
|||
"Hmm..nu stiu daca e bine . Eu imi amintesc doar ca am sarit de la etajul anterior si ca zburdam prin corioare intunecate stii..dupa acea pisica enervanta . Dar tu? Iti amintesti pe unde ai cutreiera.." insa se oprisese , dandu-si seama abia la sfarsitul frazei ca Sal nu putea sa vada pe unde a mers .
"Scuza-ma , uitasem , " murmurase ea , indignata de prostia ei , a doua pe ziua aia . "Pff, ce e cu mine azi de is asa de ametita ? " Scuturase din cap de mai multe ori , enervata la culme si se asezase pe podeaua de marmura jucandu-se cu o suvita verzuie ce ii cadea in ochi . "Ca intotdeauna . " Ridicase capul spre viperin asteptand ca acesta sa vina cu o propunere apoi isi indreptase capatana spre cele 6-7 coridoare . Le pierduse sirul ce mai . "Daca ar fi sa mergem pe fiecare coridor in parte , amandoi , atunci as propune sa o luam pe acolo , " gandise ea , privind visatoare spre un culoar intunecat . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|