Luna de la miezul noptii
|
14 Nov 2011, 17:02
|||
|
|||
Suspinase si se ridicase in picioare privind baiatul de sus , cu dezgust . "Ce copchil .. " , gandise ea , dand sa plece , auzise murumurele copilului ca "Cine sunt..unde ma aflu . " . Zambise malefic si ridicase piciorul spre prima treapta cand ...
"Stai pe loc domnisoara !! " se auzise o voce puternica , rea , suierata asemenea profesorului de Potiuni .Claire ascultase porunca , oprindu-se si intorcandu-se pe calcaie cu 180 de grade . Gandul i se adeverise . Era chiar profesorul caror ore nu mergea niciodata . "De parca m-ar ajuta vreodata aceasta materie in treburile mele ." "Da ? " intrebase ea , pe un ton racit , privind-ul increzatoare si cu ochii fara expresie . "Sa nu te mai aduc vorbind astfel domnisoara... " "Claire . Ce am facut ?" continuase aceasta , nebagand in seama avertismentul profesorului . Cel din urma se incruntase din ea , dar tacuse , spunandu-i putin iritat . "Ce i-ai facut acelui elev ? " intrebase , aratand cu o mana spre gramada de haine de pe podea . Printesa ii aruncase privire , si avea o expresie pe fata gen "despre ce vorbesti ? eu nu l-am vazut pana acum." , enervandu-l si mai tare pe profesor . "Imi pare rau domnule profesor , dar nu stiu despre ce vorb.." "Taceti domnisoara .. cum spuneai ca te numesti ? " "Afere .. Claire Afere . Nu vad ce am facut ! Va rog sa nu ma opriti . Nu stiu ce s-a intamplat cu acel copil da ... " "De vreme ce te aflii aici , inseamna ca trebuie sa stii ce este cu dansul . " Se apropiase de e si il luase de o mana , ridicandu-l si tipandu-i in ureche . "Domnule ! Ce vi s-a intamplat ? " Claire , nervoasa , isi daduse ochii peste cap si isi indreptase atentia asupra mintii Elizei , contactand-o . "Auzi , m-am ales cu o mica problema . Vin in curand . " The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|