Luna de la miezul noptii
14 Nov 2011, 17:04
"Inteles , si eu am o mare problema . Aylee , delireaza ! " Ii intorsese viperina raspunsul , privind-o buimaca pe sora-sa .
"Aylee ! Sunt sora ta . Eliza Green . Iti amintesti ? Si de ce vorbesti in franceza ? Stai , tu de unde stii fraceza ? Mie nu mi-ai spus niciodata . Ce se intampla si cu tine acum ? "
Oftase nervoasa , stapanindu-si usor rasul , care inca se zbatea in ea , si se apropiase de ea punandu-i mana la frunte . Era normala . "Nu imi vine sa cred . Nu are febra ??? "
"Aylee , revino-ti azi ! Ce mama mea ai . PArdon , mama noastra ? "
Se incruntase , asezandu-se langa ea si tinand-o de mana , privind itens in ochii ei cenusii , reflectandu-se in ei culoare ei violeta . Pentru a doua oara in ziua aceea , intrase in mintea ea , cuprinzandu-se in gandurile ei , dand din nou peste aceleasi cuvinte in franceza , pe care nu le intelegea defel . Pufnise , odata cu Aylee , inaintand in continuare spre centrul creierului . Luase pe o artera , apoi pe alta , ca si cum s-ar afla intr-un castel plin de coridoare rosii aprins , si mii de baloane rozalii , ce se miscau de colo colo . "Daca as face acum biologia , as luat numai note mari . " Iesise din nou , ramanand calma , cu gandul la ce sa faca in continuare .
"Am dat de belea , " murmurase ea , privind-o pe sora ei geamana cu tristete . "Oare eu te-am bagat in situatia asta ? Si daca da , cum am reusit ? " Oftase trista si isi lasase privirea in jos , descumpanita si certandu-se de prostia pe care o facuse . Din cand in cand ii mai veneau amintiri cu Aylee , in care amandoua radeau de cadeau la pamant , sau altele , toate frumoase , facandu-i stomacul ca pe un ghimp . Inghitise in sec si isi ridicase capul , vazand ochii fetei atintiti asupra ei .
"Aylee ... " , murmurase din nou , cu regret in voce . "Vin-o inapoi !"

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Luna de la miezul noptii - by Eliza G. Blest - 28 Oct 2011, 18:42
RE: Luna de la miezul noptii - by Eliza G. Blest - 14 Nov 2011, 17:04