Luna de la miezul noptii
|
14 Nov 2011, 17:24
|||
|
|||
"Stai acolo , s-a ivit o mica problema ", spusese viperina , la ivirea lui Claire din capatul scarilor . Isi intorsese capul spre Aylee , privind-o cu ochi rai .
"Nu stiu ce s-a intamplat cu tine, dar incepi sa ma enervezi . Niciodata nu mi-ai mai facut asta . Revin-oti in fire soro! Wtf you have ? Macar intelegi ceea ce spun sau trebuie sa vorbesc si yo in franceza . Nu incepe si tu .. te rog Aylee . Vin-o la normal .. " , continuase ea , pe un ton sever apoi pe unul stins , aproape murmurat. "De ce imi este teama ca mi-am pierdut sora ? " Se apropiase de ea , la un cm departare , privind-o direct in ochi . Nu s-a schimbat nimic , doar cu exceptia exprimarii clare de pe chip . Una de nepasare si de inconstientizare . Oftase , trista , cu greu si se indepartase de ea , incercand sa isi revina in simtiri . "Nu se poate , sora mea ?De ce ? " Isi ridicase capul spre cer privindu-l cu ura . Daca nu era vorba de a vedea cine stie ce eclipsa , nu se ajungea aici . Isi lasase o lacrima sa i se prelinga pe fata ei , umplandu-si ochii cu apa imbinata cu suferinta ei . Simtea cum inima ii batea tot mai incet si ca tensiunea ii crestea radical . Incepea sa i se faca rau , iar o melodie trista , la pian , ii canta in minte , obligand-o sa se ghemuiasca si sa alunece la podea . "...de ...nu..conteaza ? unde...cum....te .... Claire ... seringa..luna .... Aylee..franceza ." Vederea incepea sa devina tot mai slaba , devenind mai impanjienata si chiar in ceata . Tremura din toate incheieturile si isi ridicase capul , zarind-o pe Aylee . Aceasta nici macar nu se uita la ea ci la Claire . "Daca de mine nu isi aminteste , macar cu Claire sa o faca .. " Desi acest gand o facea sa se ghemuiasca si mai mult , dar stransese din pumni si isi muscase buzele asteptand , rabdatoare , ce va urma .. "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|