Serendipity
|
14 Nov 2011, 19:09
(This post was last modified: 14 Nov 2011, 19:10 by Valentino Gaunt.)
|||
|
|||
Me & Julieta
O frana brusca ma face sa tresar si sa ma trezesc dintr-o data. Cobor din caleasca , imi scutur sacoul si bocancii si pasesc pe zapada ce acoperea pamantul rece din Hogsmeade. Iarna a venit devreme.. scot din buzunarul sacoului o pereche de manusi negre si in bataia vantului ma indrept catre toata agitatia ce se afla in centrul oraselului. Mii de luminite cu reclame dadeau o atmosfera tipica sarbatorilor . Parca deja a venit Craciunul desi suntem abia in luna noiembrie. Un grup de fete cautau innebunite cadouri de pe acum probabil sa gaseasca ceva de calitate inainte sa inceapa toata nebunia sarbatorilor. Dupa un eseu imposibil de facut la potiuni , antrenamentele de Quidditch si stresul examenelor tot ce vroiam era sa ma relaxez. Ma gandeam sa intru sa beau ceva la 3 Maturi dar se putea observa de afara ca inca nu era nici o masa libera. Ma asez pe o bancuta in fata si imi aprind o tigara. Din departare zaresc silueta unei domnisoare care s-a apropiat si s-a asezat langa mine. "Buna " ii zic eu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|