Serendipity
|
14 Nov 2011, 19:43
|||
|
|||
Valentino scoase manusile negre din piele de dragon si i le inmana fetei.
"Pune-le. O sa te incalzesti imediat . " zice acesta. Julieta ii arunca o privire nedumerita "Mie mi-e bine. M-am obisnuit cu frigul la antrenamente" spune Valentino Tanarul incerca sa ii povesteasca cum un coleg Viperin a ramas blocat in camara unde se tin maturile chiar inainte sa apuce anunte profesorii ca echipa viperinilor au reusit sa puna mana pe niste Firewhisky pentru a sarbatori victoria asupra Ochilor-de-Soim. In timp ce povestea isi masura pasii cu grija. Era un polei groaznic pe jos si exact asta i-ar fi trebuit... sa alunece sa se faca de ras in fata unei domnisoare dragute. Odata ajunsi in fata unei cafenele Valentino se duce si ii deschide usa Julietei dupa care intra si el intruntru. Semineul maiestuos emana o caldura asa blanda si inauntru se simtea un parfum de scortisoasa care dupa parerea lui Valentino te cam facea sa adormi. Se aseaza la o masuta mica in colt si o femeie vine sa le ia comanda: "Ce doriti?" intreaba aceasta "Eu vreau o cafea in patru culori. Tu?" o intreba Valentino pe Julieta zambitor |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|