A night to remember
|
14 Nov 2011, 21:37
(This post was last modified: 14 Nov 2011, 21:38 by Valentino Gaunt.)
|||
|
|||
"Mersi " spune Valentino surprins.
Mina isi intoarse privirea si se uita nedumerita la usa in fata careia era o statuie. Inainte sa apuce sa puna vreo intrebare Valentino ii raspunde "E Baia Prefectilor. M-am gandit ca e singurul loc in scoala in care exista o piscina. Desi banuiesc ca daca iti doresti asta si Camera Necesitatii s-ar putea transforma intr-una." "Dar tu nu esti prefect" il intreba fata "Stiu" rase acesta. "Eu sunt Valentino . Sunt capitanul echipei de vajthat al viperinilor. Si noi avem acces aici. Chiar nu ai fost niciodata aici? E printre cele mai superbe locuri din Hogwarts e imens" spune baiatul entuziasmat. "Fresh de portocale" spune acesta si dintr-o data usa se deschide. Cei doi se dau un pas in spate dupa care raman timp de cateva secunde blocati cat privesc grandoarea salii. Era imensa. Totul din marmura si granit , coloane grecesti in stil corintic si ionic , mii de robinete vechi aurite din care curgea fie apa colorata , spuma , apa de mare , chiar si apa minerala si in mod cat se poate de ciudat deasupra unuia din ele scrie Ciocolata/Lapte in loc de Rece si Cald ![]() "Wow" exclama cei doi deodata |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
A night to remember - by Mina Fabienne Potter - 10 Nov 2011, 17:19
RE: A night to remember - by Valentino Gaunt - 10 Nov 2011, 20:56
RE: A night to remember - by Mina Fabienne Potter - 11 Nov 2011, 16:16
RE: A night to remember - by Valentino Gaunt - 14 Nov 2011, 21:37
RE: A night to remember - by Mina Fabienne Potter - 14 Nov 2011, 21:43
RE: A night to remember - by Valentino Gaunt - 14 Nov 2011, 21:58
RE: A night to remember - by Mina Fabienne Potter - 14 Nov 2011, 22:08
RE: A night to remember - by Valentino Gaunt - 14 Nov 2011, 22:17