Temptation
|
14 Nov 2011, 23:59
|||
|
|||
Se uita la sora ei de pe acel pat si scrasnii din dinti,nu putea sa ii puna esenta aia de frasinel odata? Murea aici si ea era ocupata sa ii striveasca tigara lui Raphael,ce’I drept nu ii facea bine,deci avea in gand sa ii multumeasca mai tarziu surorii ei despre asta.
Tusii uimita cand auzii intrebare Rosei si scancii din cauza durerii provocate din cauza zguduirii corpului ei. Isi musca buzele simtindu-se incomoda,inca nu era sigura pe teoriile ei,insa spera sa se insele,spera al naibii de mult sa se insele cu toata chestia asta. -Nu stiu Rose,eu sper sa nu. Sper din tot sufletul sa nu. Vocea ii era ragusita si isi simtea corpul din ce in ce mai greu,voia sa doarma si nu era bine,insemna ca rana ei se agravase destul de tare,si sa doarma nu era chiar cea mai perfecta solutie. -Sis,cred ca ar fi mai bine sa aduci odata esenta aia de frasinel. Spuse ea lasandu-se mai moale pa pat inchizand ochii. Voia atat de mult sa doarma,desi stia ca nu este bine,pur si simplu nu se putea abtine. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|