HP 7 - King's Cross & bebelush
|
27 Jan 2008, 00:00
|||
|
|||
De ceva timp (indelungat) am terminat si cartea 7 in rom si imi propun de atunci sa fak acest topic dar uit mereu si imi aduk aminte in locuri und nu exista calc si mare minune ca miam amintit akum.
Pe la sfarsitul cartzii in capitolul "King's Cross" ; )) Harry se intalneste cu Dumbledore bla bla bla discuta bla bla bla dar am o intr pe care poate jtie cnv de aici raspunsul: Dc la king's Cross... ce avea locu asta special...Jtim ca Harry a ales locu' pt ca l-a intr pe Dumbledore si ia rasp ca nu jtiu und se afla si ca el a les locu' pt ca e petrecerea lui...(nush cat de explicita am fost si dak am fakut spoile sau ashea cva scz) si Harry si-a dat seama. Iar a doua chestie este legat cumva de lucrul de mai sus. Harry se trezeste dupa ce Cap-de-mort il "omoara" intr-un fel pe Harry se trezeste la King's Cross si vede sub un scaun un bebelus care scancea si plangea jerpelit iar lu' Harry in loc sa i se faca mila i se face scarba...Nu imi dau seama cn e in ruptu capului...si ce rost are bebelusul acela...iar apoi Harry se intalneste cu Dumbledore si desi il intr cn e el ii sp ca nu il poate ajuta... CIUDAAAT... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|