HP 7 - King's Cross & bebelush
27 Jan 2008, 00:32
Hmm...si eu mi-am pus o groaza de intrebari despre copilasul ala...
Cred ca J.K. a ales sa il duca pe Harry in King's Cross deoarece gara era locul unde,teoretic,incepuse o noua viata.Acolo ii cunoscuse pe toti prietenii lui,de acolo plecase pentru prima oara la Hogwarts....cred ca era locul cel mai semnificativ pentru Harry,dupa Hogwarts.Si bine inteles ca nu avea cum sa ajunga la Hogwarts dupa ce Voldy il "omorase",deoarece acela era chiar locul unde se lasase omorat.
Iar copilul...cred ca reprezenta chiar frica lui Harry.Cand il vede,lui harry i se face scarba,ca si cum ar fi scarbit de propriile sentimente.Cred ca atunci cand Dumbledore il vedea,simtea acelasi lucru dar se rese,mase cu gandul ca nu il poate ajuta,ca nu isi poata ajuta frica interioaracu nimic.
Sunt singurele lucruri care mi-au trecut prin cap..abia astept sa vad ce cred si ceilalti

Edit laterBigeyesMG tocmai am descoperit ceva incredibil.Intr-un interviu cu J.K Rowling tradus pe www.educat.ro am gasit asta.Dumnezeule,sa fie chiar vorba de Voldemort?Dar faza este ca el nu murise inca...

De vreme ce Cap-de-Mort se temea de moarte, a ales sa fie fantoma ? Daca da, pe unde bantuie, sau acest lucru nu este posibil din cauza horcruxurilor ?
J.K. Rowling: Nu, nu este o fantoma. Este fortat sa existe sub o forma pipernicita pe care am observat-o pe King’s Cross.

Edit later=))BigeyesMG x 2!Tocmai am ajuns la sfarsitul interviului si uitati ce am gasit. Happywide

De ce Harry a mers pe King’s Cross cand a murit ?
J.K. Rowling: Din multe motive. Numele se potriveste corect, si s-a stabilit in carti ca fiind poarta dintre doua lumi, iar Harry a asociat asta cu plecarea intre doua lumi (nu uitati ca este imaginea lui Harry pe care o vedem, si nu neaparat ceea ce este cu adevarat acolo).

[Image: nyz1jm.jpg]

Hermione Anne Granger

Born:5 august 1992

Dead:29 august 2008
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Re: HP 7 - King's Cross & bebelush - by Hermione Anne Granger - 27 Jan 2008, 00:32