HP 7 - King's Cross & bebelush
27 Jan 2008, 01:13
Pai stii ce... bebelusul ala este VOLDEMORT... tocmai ma gandeam si vroiam sa scriu si am vazut ca e un msj nou si am citit ca ai scris exact ce vroiam eu Lol. (mintzile luminate gandesc la fel)

Revenind, Voldemort este 100% acel bebelus... am gasit o explicatzie care se potriveste de minune... lui Harry ii era scarba de el desi era normal sa ii fie mila oricat de urat ar fi bebelusul sau jerpelit cu atat mai mult, dar lui i sa facut scarba poate stiind sub inconstientul lui, fara sa isi dea seama jtia ca e Voldemort. Iar Tom sa nascut intr-o imprejurare grozanica, in carte sp ca lui Gaunt ii placea sa fie murdar sau poate nu ii placea dar era muradar, jerpelit si arata vai de mama lui... iar fica lui adiki mama lui Tom la fel... iar acel Incuiat a parasit-o inainte ca ea sa fi nascut deki nu avea cum sa aiba grija de el iar cu o mama ca a lui si cu un bunic ca a lui nu putea arata mai bn de atat.. deasemenea in hp 6 Harry si Dumbledore intra in pensiv und Dumbldore il ia pe Tom de la orfelinat, iar el este descris ca fiind mic de statura, slab, amarat, jerpelit etc (nu te potzi ajtepta la mai mult de la un orfelinat)
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Re: HP 7 - King's Cross & bebelush - by Cheyenne Laurette - 27 Jan 2008, 01:13