Thread Closed 
scream as loud as you can
18 Nov 2011, 17:35
  • India se stramba. Si nu pentru ca avea chef, ci pentru ca ii venea sa-l pocneasca. Oare ii fusese asa de greu sa plece, si sa nu-i pese de scuze, scuze pe care le arunci din bun simt, si...Nu mai conta. Nu se stradui sa-si ascunda furia si durerea de pe chip, si nici nu dorea acest lucru. " Nu cumva tu ai nevoie de un control psihiatric? ", ii spuse ea, cu inima inca 'fugind' de groaza. Oare ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi dat peste el azi? Dar nu mai are rost sa intrebi ce s-ar fi intamplat daca nu s-ar fi intamplat. Nu poti evita anumite lucruri, iar India chiar si-ar fi dorit sa evite asta, dar nu putea. Ochii ei mari si caprui erau goi, goliti de orice expresie. Se enerva iar cand isi aduse aminte de ce i se intamplase si ii striga furioasa: " Esti un dobitoc! Tu esti de vina pentru tot ce mi s-a intamplat!", si se smulse cu putere din stransoarea lui. Fara sa-si dea seama, niste afise de pe pereti incepura sa se sfasie, si de sub ele incepu sa curga niste picaturi rosii, ca de sange. Ingrozita, India isi duse mainile la cap si striga cat putu de tare "Incetati! Inceteaza! Fa-le sa inceteze", dupa care cazu epuizata pe jos. Dupa cateva minute, deschise ochii, linistita, iar peretii isi aveau afisele, curate, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Vrajitoarea sa ridica in fund, calma, si ii spuse. "Sa nu ma crezi nebuna. Doar am trecut prin niste intamplari care mi-au atatat nervii. S-au strans, si acum au izbucnit.. Ofta, si se uita cu groaza la Sasha.

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: scream as loud as you can - by Isolde du Maurier - 18 Nov 2011, 17:35