First way to Hogwarts
|
18 Nov 2011, 23:56
|||
|
|||
Peisajele mohorate ii aduceau aminte de sora ei mai mica , antipatica . Ii placea sa le priveasca , in timp ce gandurile ei zburau aiurea . Dar ce bine ar fi fost daca erau toate de bine . Insa nu se intamplase asa . Ca de fiecare data , franturi din certurile cu parintii , toate avand ca tema incercarea lui Green de a-si ajuta sora , zburau prin cap , lovind puternic gandurile pozitive . Insa ei intelegeau cu totul altceva . Credeau ca vrea sa se dea mare in fata surorii si a lor si sa le ia locul parintilor . 'Ceea ce nu e adevarat!' Claire vorbea despres scoala, punandu-i prietenei ei mai multe intrebari despre aceasta . Spre bucuria Elizei , incepea sa se simta mai bine . Faptul ca vorbeste despre altceva in afara de familia ei , o facea sa se gandeasca mai normal si chiar sa uite .
'Si apoi , nu mai vad motivul pentru acest talmes balmes . E prea de tot . Gandeste asa , ce o fi , o fi si nu vei mai putea schimba nimic. Risca orice si apoi gandeste-te la consecinte . Eu una , asa fac . Nu te gandii ca parintii mei mi-au dat o educatie idioata ... in fine , in afara celor 7 ani de acasa , ei nu au mai contribuit la educatia mea . M-au lasat pe mine sa ma ocup cu asta . Daca nu le convenea , ma trimiteau la bunici . Din cauza lor nu am putut sa merg la Hogwarts de la 11 ani , dupa cum este obiceiul.Ci la 14 ani . Tu cati ani ai ? Nu pari a fi de 11 ," zisese ea ,razand in sinea ei . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|