First way to Hogwarts
|
19 Nov 2011, 00:58
|||
|
|||
Pe chipul ei disparuse indoiala , urmata de tristetea la despartirea cu parintii ei .
"Eliza , eu nu sunt ca tine . Oricum , nu imi pot da seama cum de poti fi asa de indiferenta. Vorbim totusi de parinti nostrii . Cei care ne-au crescut si ... " "Si ajunge ! Stiu ce vrei sa spui , dar nu mai are efect si la mine . " "Bine bine , insa nu am mai cunoscut in viata mea o astfel de persoana ," se lasasee Cly batuta . 'E ciudata aceasta fata . Se vede ca a avut probleme grave . Dar o las in pace .' Statea cu capul sprijinit de mana stanga , indreptat cu privirea spre geam . Peisajele acelea , ii erau foarte cunoscute . Planetele Pamant si Kensas nu se diferau foarte mult . Pe Terra sunt oameni intr-o taraba iar in cealalta , animalele . Insa in Kensas , oamenii nu exisa . 'Oare ce vor crede noii mei prieteni ca eu nu sunt tocmai ... umana ? Mai degrab , sa incerc sa ascund acest lucru . Dar .. cat voi rezista ? Luna plina ma va readuce la forma mea initiala . Doar aunci cand razele ei ma vor atinge . Ceea ce inseamna ca ar trebui sa ma ascund in castel . ' Nu era tocmai stilul ei sa se ascunda . Ii placea sa stea in natura , sa priveasca , caderea de stele argintii si sa alerge printre copaci . Incepea sa duca dorul casei , imparatiei , planetei ei insa gandurile ei fixe o opreau sa planuiasca o evadare pentru a pleca . "Ahm , Eliza .. este vreo materie care se face sub cerul liber ? " intrebase incet , nestiind daca viperina a prins ideea . "Da . astronomie . Dar numai la examenul de sfarsit de an se face in cerul liber . De multe ori s-a nimerit sa fie luna plina ... " The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|