I'm a mess, you can't change that
19 Nov 2011, 13:22 (This post was last modified: 21 Feb 2012, 15:12 by Isolde du Maurier.)
I just want my summer back!

[Image: 1314209434_73_large.png]

Dear Diary,
  • Vara a trecut prea repede. De cand a inceput semestrul am tinut-o numai in teste, teste, teste, si iarasi TESTE, si deja simt ca nu mai pot. M-am saturat de atatia profesori disperati sa ne puna note, de parca suntem noi de vina ca nu mai au ei timp. Chiar daca am inceput sa avem note la toate materiilor, ei nu, vor teste! Chiar daca abia am terminat cu prima nota, acum ne trebuie urmatoarea! Aoleu, dar ce suntem noi, roboti? Copii bionici? Extraterestrii? Unde Doamne Dumnezeule sa bagam atatea informatii, in mare parte nefolositoare, in creierul ala care e si asa prea bruiat de atatea cunostinte. IMI VREAU VARA INAPOI!!!
    Vara, cand eram asa de libera, sa pot face tot ce vreau, sa nu am grija de lectii si teme...
    Vara, cand putea sa scriu la romane....
    Vara, cand puteam sa desenez fara sa ma deranjeze stresul de invatat...
    Vara, cand totul era vesel si frumos...
    Vara, cand era vacanta...
    VARAAAAA Heart

[Image: A46_Haute_Couture_Collection__by_KORELYAN_large.jpg]

Imi e asa de dor sa mai desenez. Insa pur si simplu inspiratia nu vrea sa-mi vina. Vara asta[:03] a fost o vara plina, cu multe multe design-uri, insa scoala, cum scria intr-o revista, "omoara imaginatia". TOTALLY TRUE!
Insa, chiar daca nu mai am inspiratie pentru desen, trebuie sa multumesc muzei mele creatoare pentru ideile de romane pe care mi le-a insuflat, si lui Emy, care m-a ambitionat sa gasesc idei originale Heart.Si bineinteles, tuturor celor care mi-au ascultat aberatiile si m-au incurajat. Si sunt mandra ca am facut-o si pe Bianca sa vrea sa scrie, si sa citeasca HeartHeartHeart.

[Image: tumblr_ls7eta2E5q1r3pxjjo1_500_large.png] [Image: Haute-Couture-Atelier-Versace-Dress-incl..._large.jpg] [Image: tumblr_lsx6224QMl1qbcs4so1_500_large.jpg]

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: I'm a mess, you can't change that - by Isolde du Maurier - 19 Nov 2011, 13:22