Thread Closed 
scream as loud as you can
19 Nov 2011, 22:34
Simti cum ii ingheata pana si cea mai mica particica din oasele sale, fiecare muschi care i le acoperea..buzele i se facura de un vinetiu evidentiat iar rasuflarea ii era mai grea decat ar fi fost normal. Recunoscu acea senzatie imediat, insa nu avea de gand sa faca ceva, nu avea de gand sa o faca pe salvatorul. Zambi cand isi simti bagheta alunecand din buzunar si nu facuse absolut nimic sa o opreasca, urmari atent cu fetita alunga dementorul care defapt.."Esti constienta ca era un bong?" Zise el ridicand sceptic o spranceana si uitandu-se smecher la ea. Ori ii era frica de dementori ori celui care ii daduse drumul bongului ii era teama...asta nu stia, insa voia sa stie de ce ii este frica Indiei. "Ia spune-mi...nu te-a invatat nimeni sa fii politicoasa?" spuse el luandu-se dupa ea. Nu trebuia sa-i aduca aminte ca era innebunit daca cineva ii lua lucrurile, iar India o facuse de mai multe ori, desigur ar fi putut el sa-i dea o lectie binemeritata de comportament adecvat insa ar fi fost prea de tot, si nici nu ar functiona, cu personalitatea ei.. "Am avut dreptate cand am spus ca esti o pustoaica...cand o sa te maturizezi" Striga el apoape amuzat de cat de flexibila si usoara era India incat nu o putea prinde. Isi miji ochii si vazu o ceata densa apoi podeaua, care ii fusese sub picioare cu cateva clipe in urma. Moment nepotrivit pentru o noua criza..isi duse mana la ureche si simti lichidul rosu care se scursese din ea.."La naiba." Sopti el incercand sa se ridice, insa durerea de cap nu-i permitea acel lucru..uitase de India, uitase de tot, voia doar sa-i treaca capul..voia sa-si revina..

[Image: 9NpsP5p.gif]  [Image: Wqb5ph6.gif]
There is always one moment in childhood when the door opens and lets the future in
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: scream as loud as you can - by Lucas Sasha Neitzke - 19 Nov 2011, 22:34