|
20 Nov 2011, 12:48
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Rase odata cu Bell cand vazu expresia de pe fata lui Peeves. Era de-a dreptul derutat, ba chiar socat de aparitia lor. Cercetasa nici nu isi mai amintea clar - oare in seara aceea, in urma cu atata timp, chiar le atacase strigoiul cu o calimara de cerneala? Se intamplase de atat de multe ori ca sa dea peste Peeves in timpul escapadelor nocturne, incat se pierduse cu numaratul. Asta daca tinuse vreodata scorul.
Strigoiul paru ca isi revine incetul cu incetul cand le auzi hohotele de ras. Probabil ca nu era obisnuit ca studentii sa-si bata joc de el. Se stramba si vesnicul sau ranjet ii reaparu pe chip. Fata de acum o clipa in urma, chiar era o schimbare masiva. Desiree inceta brusc sa mai rada, dandu-si seama ca se va intampla ceva de rau.
Pluti deasupra lor, venind din ce in ce mai aproape.
- Asta nu mai conteaza, il auzi murmurand. Inca mai am destule calimari cu cerneala!
Ranjind, chiar scoase una din buzunarul jileticii ponosite pe care o avea.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|