Thread Closed 
The beginning
20 Nov 2011, 22:23 (This post was last modified: 20 Nov 2011, 22:24 by Lexie Stryder.)
Lexie clipi des si inspira adanc.
"Ei bine, nu prea stiu de unde sa incep. Insa nu prea cred ca vrei sa auzi," ezita putin, insa Isa o privea incurajator, asa ca continua. "Ei bine, dupa cr tu ai plecat, lucrurile prin familie s-au cam tensionat. Eu incepeam sa cresc si presupun ca iti sunt bine cunoscutele certurile intre mama si fiica... si apoi s-a intamplat. Asa, dintr-o data, nu mai aveam viata. Nu mai aveam camin, nu mai aveam bani, parinti. asa ca am apelat la ajutor social. Si m-au trimis la un orfelinat in Londra. Am stat acolo patru ani, dupa care, la 9 ani, am inceput sa imi petrec timpul cu John. Este patronul unui restaurant in New York. Venise in vizita la niste rude si trecea pe la orfelinat pentru ca si el a stat acolo cand era cam de varsta mea. Asa ca m-a luat cu el. Si am dus un fel de viata. Numai ca dupa un timp a inceput sa devina violent. Asa ca am fugit de acasa. Am aflat ca sunt vrajitoare si Dumbledore m-a contactat...nu ma intreba cum...asa ca iata-ma aici."
Lexie ofta adanc si o privi pe Isa timd. "Ca sa schimbam subiectul. Zi-mi ce ai facut tu intre timp. Pun pariu ca tu si Matt duceti o viata de vis." spuse, incercand sa isi ascunda tristetea.

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
The beginning - by Isabella River - 30 Oct 2011, 20:34
RE: The beginning - by Lexie Stryder - 02 Nov 2011, 20:22
RE: The beginning - by Isabella River - 02 Nov 2011, 20:56
RE: The beginning - by Lexie Stryder - 09 Nov 2011, 21:52
RE: The beginning - by Isabella River - 14 Nov 2011, 18:55
RE: The beginning - by Lexie Stryder - 20 Nov 2011, 18:38
RE: The beginning - by Isabella River - 20 Nov 2011, 18:49
RE: The beginning - by Lexie Stryder - 20 Nov 2011, 19:09