The beginning
|
20 Nov 2011, 22:23
(This post was last modified: 20 Nov 2011, 22:24 by Lexie Stryder.)
|||
|
|||
Lexie clipi des si inspira adanc.
"Ei bine, nu prea stiu de unde sa incep. Insa nu prea cred ca vrei sa auzi," ezita putin, insa Isa o privea incurajator, asa ca continua. "Ei bine, dupa cr tu ai plecat, lucrurile prin familie s-au cam tensionat. Eu incepeam sa cresc si presupun ca iti sunt bine cunoscutele certurile intre mama si fiica... si apoi s-a intamplat. Asa, dintr-o data, nu mai aveam viata. Nu mai aveam camin, nu mai aveam bani, parinti. asa ca am apelat la ajutor social. Si m-au trimis la un orfelinat in Londra. Am stat acolo patru ani, dupa care, la 9 ani, am inceput sa imi petrec timpul cu John. Este patronul unui restaurant in New York. Venise in vizita la niste rude si trecea pe la orfelinat pentru ca si el a stat acolo cand era cam de varsta mea. Asa ca m-a luat cu el. Si am dus un fel de viata. Numai ca dupa un timp a inceput sa devina violent. Asa ca am fugit de acasa. Am aflat ca sunt vrajitoare si Dumbledore m-a contactat...nu ma intreba cum...asa ca iata-ma aici." Lexie ofta adanc si o privi pe Isa timd. "Ca sa schimbam subiectul. Zi-mi ce ai facut tu intre timp. Pun pariu ca tu si Matt duceti o viata de vis." spuse, incercand sa isi ascunda tristetea. “there are as many loves as there are hearts” ![]() ![]() * “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ” * “Respect was invented to cover the empty place where love should be.” * “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun, even without looking.” |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
The beginning - by Isabella River - 30 Oct 2011, 20:34
RE: The beginning - by Lexie Stryder - 02 Nov 2011, 20:22
RE: The beginning - by Isabella River - 02 Nov 2011, 20:56
RE: The beginning - by Lexie Stryder - 09 Nov 2011, 21:52
RE: The beginning - by Isabella River - 14 Nov 2011, 18:55
RE: The beginning - by Lexie Stryder - 20 Nov 2011, 18:38
RE: The beginning - by Isabella River - 20 Nov 2011, 18:49
RE: The beginning - by Lexie Stryder - 20 Nov 2011, 19:09