First way to Hogwarts
|
20 Nov 2011, 23:37
|||
|
|||
Eliza iesise din compartiment intoarsa pe dos , dintr-un motiv pe care Cly il intelegea . Ramasese singura in acel locsumbru , cu mintea zburand aiurea . ‘Aceste examene se dau la sfarsit de an . Ceea ce inseamna ca e vara . Cred . Nu e tomai un anotimp potrivit in care sa zic ca racesc . Deci , o sa am nevoie de cu totul altceva . e ranit , dar cum sa ma ranesc ? Daca ma arunc de la inaltimi mari , ori ma prind de ceva ori cad in patru labe , cum am invatat pana acum .De ranit , nu ma pot rani , caci pielea mea e rezistenta . Deci , nu am idei cum sa fiu internata in acea noapte . Poate ca nu va fi deloc luna plina ..-de cele mai multe ori este luna plina – ‘ canta vocea Elizei in mintea acesteia . ‘Sau va fi . Ma intreb totusi . Daca va fi luna plina si eu nu sunt anuntata si voi fi incontienta de acest amanunt , cum va reactiona profesorul sau profesoara la vederea coltilor mei ce formeaza un zambet angelic , dar ascutit ? Sigur , va lesina . Precum si ceilalti colegi ai mei , ce vor tipa si vor fugi ca bezmeticii .... Ce-a fost asta ? ‘
Trenul se zgaltiise puterni de parca ar fi fost lovit de ceva . The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|